Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachní srdíčka | 350 g |
kachní žaludky | 350 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 2 ks |
celer | kousek |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
cibule | 1 ks |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
plnotučná hořčice | 1 lžička |
podravka | 1 lžička |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř | |
popř. smetana |
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Salám nastrouháme nahrubo, malou cibuli nebo jen čtvrt větší, a sterilované... zobrazit recept
Postup: Odměříme si 300ml mléka. Z odměřeného mléka odlijeme trošku do hrnku (asi... zobrazit recept
Postup: Hladkou mouku, moučkový cukr, mleté ořechy a kakao dáme na vál. Přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, 140g moučkového cukru, 170g másla, tří žloutků a špetky... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...